Onixx Starcraft - the touch to finish

Achterhoek Authentiek Anders

AAA Concept Cars,ONIXX Starcraft en Fast&Speed zijn achterhoekse bedrijven die een gezamenlijk project hebben opgestart om een elektrische auto te bouwen, het Achterhoeks Centrum voor Technologie is de architect van het hele project.Martin Stor van het ACT bracht de juiste mensen samen om dit prachtige project te kunnen starten.
In basis wordt het een woon/werkverkeer auto, eenvoudig zuinig en opgebouwd met milieuvriendelijke materialen maar er wordt ook over andere toepassingen nagedacht.
Echter, het prototype die we momenteel aan het bouwen zijn is een "praatplaatje" een tastbaar vertrekpunt. Maar vooral een inspiratiebron voor allen die betrokken zijn bij het project, maar ook voor mensen die gegrepen worden door het idee en natuurlijk voor bedrijven die enthousiast worden over dit prachtige project!
Innovatie is het sleutelwoord en is de kern binnen AAA Concept Cars BV ,daar wordt door oa. studenten nagedacht over vele uiteenlopende zaken rondom het nieuwe rijden.
ONIXX Starcraft gaat de assemblage van de auto verzorgen, maar ook zal deze nieuwe auto bij ons getest worden in samenwerking met studenten.
ONIXX Motorsport beschikt over AutoLab een in eigen huis ontwikkeld meetsysteem om praktijksituaties te simuleren, in onze testkamer verrichten wij metingen betreffende oa. , vermogen, verbruik, ect.
Naar verwachting zal in de loop van dit jaar al een prototype beschiktbaar zijn!!
Presentatie zal vanaf onze locatie plaatsvinden maar binnenkort is de bouw van deze unieke auto te volgen via internet www.aaa-cc.nl
Kortom een prachtig streekprodukt en een mooie samenwerking tussen studenten en het bedrijfsleven met mede als doel meer creativiteit en werkgelegenheid te crëeren in de streek.

inspiratiebron / retrolook
front
ontwikkeling bodywork
opbouw chassis