Onixx Starcraft - the touch to finish

ROAD TO LE MANS

ONIXX Motorsport wordt betrokken bij verschillende projecten die lopen bij andere bedrijven. Vaak wordt advies gevraagd bij het bouwen van raceauto's voor de race,rally,cross of andere takken van autosport.
Wij beschikken over een ruime praktijkervaring of het nu om wegligging, veiligheid of andere zaken gaat, wij geven u het juiste advies, putten uit 15 jaar race-ervaring, dus geen verhalen uit een boekje maar de praktijk, dus een eerlijk en goed antwoord op uw vragen.
De historische 24 uur van LE MANS is een begrip in de klassiekerwereld, wij helpen met het bouwen van verschillende race- en rallyauto's zoals de AC ACE (works) Le Mans auto ingezet in 1957/58 , Austin Healey MK II-A (works) auto ingezet sebring 1963 , Alvis Speed 25 , Jaguar D-type............
Wij verzorgen de complete set-up van uw racewagen, werken dan ook nauw samen met een vooraanstaande (achterhoekse) schokbrekerfabrikant, aan de hand van onze praktijktest op het circuit wordt er een custommade onderstel gemaakt.Optimaliseren daarna uw onderstel op het circuit informeren u over de beste setup zowel bij droog als nat weer. Wij geven aanvullende racecursussen voor het racen in natte (gladde) omstandigheden.
Ruime ervaring als instructeur bij verschillende raceklassen......Wij leveren het totale pakket.

Austin Healey MK II-A WORKS
AC ACE originele deelnemer 1957/1958/1959
1 van de 7 (?)  gebouwde AC's met blower
cockpit
Austin Healey 100 Le Mans
een perfecte wegligging dankzij uitweging van uw raceauto!