Onixx Starcraft - the touch to finish

programmeerbare ontsteking voor max. 12 cilindermotoren

EasySpark is een ontsteking die in de originele behuizing van uw klassieker past en kan daar onopvallend zijn werk doen. Een passende curve wordt bepaald op onze rollenbank er wordt rekening gehouden op welke brandstof u wilt rijden, euro 95 of super 98. Of het nu een Lamborghini 12 cilinder of een Ducati supermono is wij hebben de kennis in huis om u klantgericht te kunnen helpen.
Wij bieden u een zeer breed pakket voor een vaste all-in prijs, geen experimenten, geen verrassingen, geen combinatie van dubieuze aftermarket componenten!!
Wij beschikken over uitgebreidde testapparatuur zoals een Sun 504 ontstekingstestbank maar ook een Souriau LED ontstekingstester om de kwaliteit van ons produkt aan te tonen.
Pas op voor firma's die een doorgeefluik zijn, kies voor de professional.
Onze ontsteking heeft geen vonkversterkercomponenten a la MSD nodig de vonk is krachtig genoeg om elk mengsel optimaal te kunnen ontsteken !!
Een compacte unit voor aansturing van mono of twinspark systemen inclusief toerentalbegrenzer en eventuele diefstalbeveiliging.
Alle produkten hebben een praktijktest ondergaan op onze eigen raceauto's, wij voeren geen experimenten uit op auto's van consumenten.
Ombouw van de amerikaanse Jaguar E-type naar een "europese" ontsteking met optimalisatie op de rollenbank, is een ware opleving van dit type auto,en toch nog schoon!
Gewoon te rijden op euro loodvrij (95) zuinig en goed.(gulp valve en airpump vewijderd)

speciaal geselecteerde bobine op onze bobinetester
sun 504 ontstekingstester tbv Ferrari V8/V12
voor inbouw worden alle ontstekingen getest
ombouw originele ontsteking tbv porsche 550 spyder 1956
Jaguar V12 - Lamborghini V12 - Ferrari V12
souriau ontstekingstester