Onixx Starcraft - the touch to finish

Wie zijn wij

Onixx Starcraft BV is gevestigd in Lichtenvoorde met ondermeer als doel het ontwikkelen en testen van producten voor auto's en motoren. Innovatie en het optimaliseren van verbrandingsmotoren is

                                                  "Our core business".

Onderzoek naar alternatieve brandstoffen zoals bio-diesel, biogas, bio-ethanol en CNG (aardgas) vinden plaats in ons onderzoekscentrum/testkamer. (www. autolab.nl)

ONIXX Starcraft werkt op het ogenblik aan een nieuw project......... de bouw van een 100% elektrische auto, samen met een aantal achterhoekse bedrijven wordt er een prototype ontwikkeld! Nieuwsgierig geworden?    Kijk dan onder projecten op deze site.

Natuurlijk ligt ons hart ook bij zowel klassieke als moderne auto's en motoren,  allen zijn welkom op onze MAHA 4wd-rollenbank. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het afstellen en prepareren van klassiekers, race- en rallyauto's maar ook classic-bikes kunnen bij ons terecht en natuurlijk hebben wij alle essentiele onderdelen op voorraad om voor een perfecte afstelling zorg te kunnen dragen.   

Wij zijn de echte Alfa Romeo (105) specialist uit Lichtenvoorde,het bouwen van een Alfa racemotor vereist vakmanschap, dankzij de persoonlijke opgedane jarenlange race-ervaring bouwen wij motoren die wel heel blijven. Bewezen betrouwbaarheid en van een constante kwaliteit.             

Ook sponsor van nederlands rallykampioen F2  2010  (Kobus jr.) met een Renault Clio R3 !!       De kampioensauto is getuned op onze MAHA 4WD rollenbank, dus goed en betrouwbaar. 

                  VAAK  GEÏMITEERD,                                          NOOIT  GEËVENAARD.....  

Alfa RomeoAlfa Romeo

20 jaar race-ervaring met Alfa Romeo

  • GTA
  • Squadra Bianca
  • Alfa Trofeo
  • Alfa Romeo Challenge
  • Historic Alfa Romeo Racing

 

Of het nu een vooroorlogse 6C2500 Touring van 1938 is of een Mito 1.4 16V Turbo Sport betreft, wij bezitten de kennis en hebben de ervaring om voor een perfecte afstelling te kunnen zorgdragen, gespecialiseerd in de Alfa 105 motor zowel straat, race en rally.

Sommigen pretenderen specialist te zijn, maar preparatie van rally en raceauto's vereist ervaring, wij bezitten deze kennis opgedaan achter het stuur van onze eigen raceauto's in talloze (internationale) races. Dus geen experimenten met uw kostbare bezit, bij ons weet u vooraf waar u aan toe bent. Geen papagaaiverhalen, geen onnodige investeringen,wij adviseren u vanuit de jarenlange (race)praktijk waarbij onze passie voor uw klassieker voorop staat, dat voorkomt nare verrassingen achteraf.

 

 

 

Hans Vooijs DGA

  • HAVO Aalten  BV
  • ONIXX Starcraft  BV
  • metano  v.o.f.
  • innovations4cars